Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 
Kinuskileipomo emiliasinii

Marianne-mansikka juustokakku

13.5.2015

Kyseessä on lukijan resepti. Kinuskikissa ei voi ottaa kunniaa eikä myöskään vastuuta reseptin sisällöstä.
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/18979_DSC_0039_600x600.jpg

POHJA
200g dominoita
50g voita
juoksevaa margariinia
TÄYTTEET
2dl vispikermaa
200g maustamatonta tuorejuustoa
1 Valio maustettu rahka makea mansikka
250g kovaa maitorahkaa
1 pussi Fazer marianne crush rouhetta
1 rkl sitruunamehua
sokeria
vaniljasokeria
5 liivatelehteä
KIILLE
2 dl vadelma mehua
2 dl mansikka mehua
3 liivate lehteä
(punaista elintarvikeväriä)
KORISTELU
marianne karkkeja

1. Murenna dominot hienoksi muruksi. Sekoita sekaan voi. Lisää vielä loraus juoksevaa margariinia. Taputtele keksimuru sitten irtopohja vuuan pohjalle (halkaisija n.24cm). Laita vuoka jääkaappin.
2. Kaada vispikerma kulhoon, lisää sekaan ripaus sokeria ja vaniljasokeria. Vatkaa vaahdoksi. Jaa sitten vatkattu vispikerma puoliksi kahteen kulhoon.
3. Jaa tuorejuusto myös puoliksi kulhoihin.
4. Laita toiseen kulhoon makea mansikka rahka ja toiseen maustamaton rahka sekä marianne rouhe.
5. Lisää mansikka täytteeseen sitruunamehu, 1,5 tl vaniljasokeria ja 1tl sokeria. Sekoita tasaiseksi.
6. Lisää marianne täytteeseen 2 tl vaniljasokeria ja 2tl sokeria. Sekoita tasaiseksi.
7. Laita 2 kokonaista ja 1 puolikas liivatelehti likoamaan kylmään veteen. Sekoita liuotetut liivatteet tilkkaan kiehuvaa vettä. Sekoita marianne täytteeseen. Kaada sitten täyte vuokaan. Laita jääkaappiin hetkeksi, että täyte hyytyy hieman.
8. Laita 2 kokonaista ja 1 puolikas liivatelehti taas likoamaan kylmään veteen. Sekoita liuotetut liivatteet tilkkaan kiehuvaa vettä. Sekoita mansikka täytteeseen. Kaada täyte vuokaan marianne täytteen päälle. Laita jääkaappiin pariksi tunniksi.
9. Laita liivate lehdet kylmään veteen. Sekoita mehut keskenään. Kaada vajaan desin verran mehusta pieneen kattilaan. Sekoita halutessasi vähän punaista elintarvikeväriä kulhossa olevan mehun sekaan niin kiilteen väristä tulee voimakkaampi. Kuumenna kattilassa oleva mehu kiehuvaksi ja sekoita joukkoon liuotetut liivatteet, lisää seos sitten mehun sekaan. Sekoita. Kaada vuokaan täytteiden päälle. Anna olla jääkaapissa muutama tunti.
10. Koristele kakku marianne karkeilla. Leikkaa halutessasi karkkeja veitsellä pienemmäksi.

DSC_0036

 

Kategoriat

Juusto- ja hyydykekakut

Lisää suosikkeihin

Kirjaudu sisään lisätäksesi reseptin suosikkeihin.

Muistiinpano

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi muistiinpanoja.

Tulosta

Leipomon muita reseptejä

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/18979_FullSizeRender_400x400.jpgemiliasiniiVaniljainen omenajuustokakku
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/18979_DSC_0221_400x400.jpgemiliasiniiMummun appelsiini-suklaakakku
4
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/18979_DSC_0001_400x400.jpgemiliasiniiKinuski-vadelma jäätelö
1
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/18979_DSC_0039_400x400.jpgemiliasiniiMarianne-mansikka juustokakku
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/18979_DSC_0095_400x400.jpgemiliasiniiCookie dough oreot
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/18979_DSC_0021_400x400.jpgemiliasiniiSuklainen punajuuri tuorejuustokakku
3

Kommentit (0)

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa