23.1.2016
Vaalea taikina on sama kuin Kinuskikissan rakkausrullassa: http://www.kinuskikissa.fi/rakkausrulla/
Tassutaikina:
Puolukkatäyte: (mukaillen http://mimminkeittio.vuodatus.net/lue/2014/05/kaaretorttu-puolukkamousse-taytteella)
+ noin 1/2 purkkia keitettyä kondensoitua maitoa
Valmista ensin tassutaikina sekoittamalla valkuainen, sokeri, vehnäjauho ja kaakaojauhe tasaiseksi. Sekoita voi taikinaan, laita taikina pursotuspussiin ja leikkaa pussiin pieni aukko. Pursota kuviot leivinpaperille pellille ja laita pelti pakastimeen odottamaan.
Vaahdota kerma kulhossa ja pehmennä tuorejuusto toisessa kulhossa. Lisää tuorejuuston joukkoon puolukkasurvos, vaniljakreemijauhe ja sokerit. Yhdistä tuorejuustoseos ja kermavaahto. Lisää halutessasi lisää kokonaisia puolukoita. Laita kulho jääkaappin odottelmaan.
Valmista vaalea täyte, kuten rakkausrullassa.
Levitä vaalea taikina kuvioiden päälle ja paista 200 asteessa noin 7 minuuttia.
Kumoa pohja leivinpaperille ja irrota varovasti kuviopuolen leivinpaperi. Kumoa pohja sokeroidulle leivinpaperille kuviopuoli alaspäin ja anna jäähtyä hetki.
Laita keitetty kondensoitu maito pursotuspussiin ja leikkaa aukko. Pursota kinuskiraitoja kääretorttupohjalle.
Levitä puolukkatäyte pohjalle kinuskien päälle ja kääri rullaksi.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5616 tähteä
Maailman paras mutakakku
2815 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Ugolinohan ehdotti just tassurullaa!! 😀 Hienosti toteutettu!