Kinuskileipomo Elbereth

Kategoria: Putous-tempaus,  Suolaiset piirakat Nähty 5391 kertaa
 
06.02.2014
 
6 kommenttia

LUKIJAN RESEPTIYcän kebabpie


Moi kaikki! Mä oon Yossu. Hey gays, i am Yossu.

Mä haluisin jakaa teidän kanssa tän reseptin, vaikka enhän mä ite osaa tätä tehdä. Just dingle about it, mä ja mun rakennekynnet ei siis todellakaan sovi keittiöön. Vaik mä en leivo, niin mun mies Ycä (seellä) teki tätä kun mä sain mun toisenkin rinnan. Ycä on myös mun serkku.
Ei kannata tehä tätä kebabpiee liian usein, koska mun ainakin täytyy vahtia vähän linjoja, sheck my wines, you know. Me tehdään nykyään Ycän kans sitä paitsi ruoka kotona, koska mä en kestä kun se aina ravintolassa kattoo tarjoilijoita, aldays washing waitress. Mä kysyin kerran yhdeltä tarjoilijalta, että mikä sen ongelma on ja miks se kyyläs mun Ycää. Sit sanoin sille et iske oma mies! Tai oikeestaan kun me oltiin mun mallikeikalla losissa niin sanoin et ”What’s your troublem, steck your own cousin!” Mut täs ois tää ohje. Mä kirjotan sen myös enkuks, koska mulla on niin paljon ulkolaisia seuraajia. I will also fright tis in englis, so my out doors people can do my pie too!
Ja hei gays, muistakaa, et miehen voi vaihtaa, mut serkku on aina serkku!

Eli pohjaan tulee: /into base

 

150g voita / grease
3dl jauhoja / white power
1/2tl suolaa / salt
1tl leivinjauhetta / bake power
loraus maitoa / maybe little milk

Sit täytteeseen: /to filming

1 punasipuli / one red union
1/2 punainen paprika / red paprika
300g pakastettuu kebabia / finnish freeze kebab
200g kanasuikaleita / liced chiken
1 ruukku ruohosipulia/ grass onion
2/3 creme bonjour cuisine chili&paprika / french cousin spiced
1/2 creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti / sundied tomatho
1prk kermaviiliä / stoned milk
4-6rkl burrito-maustetta / burrito-seasons
2 munaa / cock
1,5dl juustoraastetta / great cheese

Piirakan päälle / stick on to pie:

Fetakuutioita / fat cheese cubes
Kirsikkatomaatteja puolikkaina / like my chests used to be small tomatho

Mä oon okei!

Pistetään ensin noi voit, suola, jauhot ja leivinjauhe sekasin. Grease, salt and powers all messed up. Silleen nyppimällä. Like napping. Just dingel about it, ei mun kynsillä!
Jos ei uppoo jauhot, niin laita välillä vähän maitoo. If too dry and wont go with power, wet whit milk. Sit voitele ja korppujauhota piirakkavuoka, ja painele taikina siihen. Grease the casshole and press the base into the casshole. Töki haarukalla taikinaa ja pistä pohja esipaistumaan uuniin 175 asteeseen ainakin kymmeneks minuutiks. Silleen että se vähän kohoaa. Stick base whit pork and put oven.

Alota tekeen täytettä. Pyöräytä kebabit ja kanat pannulla. Start filming warm kebabs and chiken.
Pilko paprika, sipuli ja ruohosipuli pieneks ja laita astiaan. Shop paprika, onion and grass onion and put to bin. Sitten sekoitetaan siihen loput ainekset. Mess whit others.
Kaada täyte esipaistetulle pohjalle, lisää pinnalle puolikkaat kirsikkatomaatit sekä fetakuutiot ja paista uunissa 175-200 niin kauan et täyte on hyytyny. Poor filming base, stick tomathos and fat cheese cubes in pie. Put oven, take off when filming has a set.

Huh, tässähän tulee kuuma kirjoittaessa. Oh, i’m so hot! Just dingel about it. Mut mä oon ihan okei!