Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 

Kultatähti

undefined

Hei!

Olen 16-vuotias tamperelainen tyttö. Innostuin leipomisesta jo suunnilleen kun olin 2-vuotias. Peuhasin aina siskoni kanssa isämme vieressä tämän leipoessa meidän synttärikakkua ja odotettiin, että saataisiin nuolla ylimääräiset kermavaahdot. Noin kymmenvuotiaana teinkin jo itse pirtelöitä ja vanhempien avustuksella pullia.
Yläasteelle siirryttäessä koitti täysin uusi vaihe elämässä, kun sairastuin vakavaan masennukseen. Into leipomista kohtaan oli kuitenkin yksi niitä asioita, jotka säilyivät ja auttoivat jaksamaan synkän arjen keskellä. Sain keväällä 2015 peruskoulun päätökseen, ja hieman myöhemmin tiedon, että pääsin opiskelemaan elintarvikealaa. Leipomistaitojen kehittämisen ”jano” onkin kova, ja haaveilen että jonain päivänä saisin perustettua oman (fyysisen) leipomon.

Kotipaikka:

Tampere

Rekisteröitymispäivä:

3.3.2015

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa