3.9.2014
3 KANANMUNAA
2,5 dl SOKERIA
1 tl VANILIASOKERIA
100 g VOITA
1 dl MAITOA
3,5 dl VEHNÄJAUHOJA
2 tl LEIVINJAUHETTA
200 g PAKASTEVADELMIA
VATKAA KANANMUNAT, SOKERI JA VANILIASOKERI KUOHKEAKSI VAAHDOKSI. LISÄÄ JOUKKOON SULATETTU VOI JA MAITO. SEKOITA VEHNÄJAUHOT JA LEIVINJAUHE KESKENÄÄN JA LISÄÄ JOUKKOON. LISÄÄ LOPUKSI VADELMAT.
JAA MUFFINSSI VUOKIIN, n. 3/4 osaa PER VUOKA. PAISTA 175 ASTEESSA, 20-25min.
KUORRUTE
1 SITRUUNAN KUORI
100g MAUSTAMATON TUOREJUUSTO
50g PEHMEÄÄ VOITA
5 dl TOMUSOKERIA
PESE SITRUUNA HYVIN JA RAASTA SEN KELTAINEN OSA KUORESTA. SEKOITA KAIKKI KUORRUTTEEN OSAT TASAISEKSI.
PURSOTA KUORRUTE JÄÄHTYNEIDEN MUFFINSSIEN PÄÄLLE
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5599 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1804 tähteä
Britakakku
1521 tähteä