28.9.2014
300g maitosuklaata
100g tummaa suklaata
30g voita
n. 60g vaahtokarkkeja
n. 90g suolapähkinöitä
pari palaa valkosuklaata
– Sulata 200g maitosuklaata, tumma suklaa ja voi vesihauteessa tasaiseksi seokseksi
– Lisää siihen pilkotut vaahtokarkit ja karkeasti rouhitut suolapähkinät
– Kaada massa n. 20cmx20cm vuokaan
– Sulata 100g maitosuklaata ja valkosuklaa palat erillisissä kulhoissa mikrossa
– Valuta maitosuklaa rocky roadin päälle ja levitä se tasaisesti joka paikkaan (levyhän ei siis ole tasainen, mutta marmorointi onnistuu paremmin, kun päälle laittaa erillisen kerroksen suklaata)
– Valuta valkosuklaasta raitoja maitosuklaan päälle
– ”Sotke” hammastikulla valkosuklaa raidat, jolloin pintaan tulee marmorikuvio
– Anna jähmettyä jääkaapissa
– Kun leikkaat levyn palasiksi, nosta se vähän ennen leikkaamista huoneen lämpöön. Tällöin levy ei halkeile niin pahasti, kuin jos se olisi jääkaappi kylmä
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5611 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Tosi näyttävä ja hyvin näkyy kuvissa yltäkylläinen sisus!