14.9.2014
Pohja:
80g voita
1muna
2dl vehnäjauhoja
1/2dl kauraleseitä
1tl leivinjauhetta
1/2tl suolaa
Täyte:
130g punajuuria
80g fetaa
2munaa
2dl maustamatonta jogurttia
ripaus rosmariinia
Päälle:
Juustoa
Fetajuustoa
Keitä punajuuret jo edellisenä päivänä noin 30min kunnes punajuuret ovat kypsiä. Kypsyyttä voi testata haarukalla.
Sulata voi. Vatkaa munan rakenne rikki ja lisää voihin. Yhdistä keskenään kuivat aineet ja sekoita joukkoon. Painele silikonisiin vuokiin tai muffinssi vuokiin pohja.
Kuori punajuuret ja raasta ohueksi raasteeksi. Lisää fetajuusto. Vatkaa munien rakenne rikki ja lisää munien joukkoon jogurtti. Yhdistä kaikki aineet ja kaada vuokiin. Raasta juustoa leivoksien päälle ja paista uunissa n.20min 200°c. Ota leivokset pois uunista ja anna jäähtyä. Laita oman maun mukaan fetajuustoa päälle.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5599 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1804 tähteä
Britakakku
1521 tähteä
Herkullisen oloinen resepti. Kylläpä oli ilo huomata, että makuhaaste poiki näin kutkuttavia ideoita!