25.9.2014
Pohja:
200g hapankorppuja
35g voita
35g tuorejuustoa
Täyte:
240g yrttituorejuustoa
Kuorrute:
7pientä avokadoa
Muutama tippa limeä
Suolaa
Päälle tomaattia
Murskaa hapankorput. Sulata voi ja lisää murska voihin. Lisää tuorejuusto kun seos on jäähtynyt. Tee taikinasta ympyrän muotoisia pohjia. Lisää päälle tuorejuustoa(20g per leivos) ja muotoile siitä hieman kupolimainen.
Ota avokadoista kuoret pois ja liiskaa haarukalla aivan pieneksi seokseksi. Lisää lime ja suola. Kuorruta leivokset. Leikkaa tomaatista ohuita suikaleita leivoksen päälle.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5606 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä