26.4.2015
9 kappaletta
Taikina:
1 muna
½ dl fariinisokeria
1 tl vaniljasokeria
1 dl juoksevaa rasvaa
2½ dl Myllyn Paras Kaurahiutaleita
1 dl vehnäjauhoja
½ tl leivinjauhetta
1/4 dl confetti-koristerakeita
30 g (tai enemmän!) valkosuklaata rouhittuna
Vatkaa kulhossa muna, sokerit ja rasva kevyesti sekaisin. Yhdistä toisessa astiassa kaikki muut ainekset keskenään ja lisää ne sitten kananmunaseoksen joukkoon. Sekoita taikina tasaiseksi. Lusikoi taikinasta yhdeksän kekoa leivinpaperilla peitetylle pellille ja muotoile ne käsin pyöreiksi cookieiksi. Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.
[myllynparas]
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5656 tähteä
Maailman paras mutakakku
2821 tähteä
Mokkapalat
2557 tähteä
Brookies
1819 tähteä
Britakakku
1527 tähteä