25.4.2015
Ainekset pohjaa varten:
– ½ dl sokeria
– 100 g margariinia
– 1 muna
– 1 ½- 2 dl Myllyn Paras vehnäjauhoja
– ½ tl leivinjauhetta
– 1dl Myllyn Paras kaurahiutaleita
Ainekset täytettä varten:
– 4 dl omenaviipaleita
– 1 dl karpaloita
Ainekset kuorrutetta varten:
– noin 1-2 rkl sokeria
– 2 dl kermaviiliä
– 1 rkl Myllyn Paras vehnäjauhoja
– 1 muna
Valmistus:
1. Säädä uuni 175 asteeseen. Voitele piirakkavuoka.
2. Sekoita rasva ja sokeri tasaiseksi.
3. Lisää kananmuna hyvin sekoittaen.
4. Sekoita leivinjauhe jauhoihin ja lisää jauhoseos taikinaan.
5. Painele taikina jauhotetulla kädellä piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.
6. Kaada täyte taikinan päälle.
7. Kaada kuorrute täytteen päälle.
8. Paista uunin alatasossa noin puoli tuntia.
Täyte:
1. Sekoita omenaviipaleet ja karpalot kekenään.
Kuorrute:
1. Sekoita kermaviiliin muna, vehnäjauhot ja sokeri.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5616 tähteä
Maailman paras mutakakku
2815 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä