Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 
Kinuskileipomo Tikkari

Omenakätköt

28.10.2013

Kyseessä on lukijan resepti. Kinuskikissa ei voi ottaa kunniaa eikä myöskään vastuuta reseptin sisällöstä.
false

Murotaikina
150 g     voita

1 dl       sokeria

1            muna

3dl     vehnäjauhoja

1tl        leivinjauhetta
 
Hasselpähkinä-siirappi-omena seos

2                    keskikokoista omenaa

1,5dl            tummaa siirappia

vajaa 1dl   hasselpähkinöitä

0,5dl           sokeria

Vaahdota voi ja sokeri .Sekoita kuivat aineet ja lisää vuorotellen munan kanssa voi-sokeri seokseen.Voitele creme brulee kuppi (halkasija 7cm-9cm syvyys 4cm-5cm).Laita 2/3 osaa taikinasta kuppin sissäle reunoille ja pohjalle ohueksi kerroksiksi.Paloittele omenat pieniksi paloiksi.Yhdistä siirappi,hasselpähkinät ja sokeri.Voit laittaa vaniljasokeria maun mukaan.Lisää omenat seokseen.Kaada seos kuppeihin ja ripottele loppu taikina omenaseoksen päälle.Paista 175 asteessa  tasalämmöllä(kiertoilma 150)noin 10 min  kunnes murotaikina on kullaruskeaa.Tarjoile jäätelön tai vaniljakastikkeen kanssa.

Kategoriat

Muuta makeaa

Lisää suosikkeihin

Kirjaudu sisään lisätäksesi reseptin suosikkeihin.

Muistiinpano

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi muistiinpanoja.

Tulosta

Leipomon muita reseptejä

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/16012_?post_type=kinuski_post&p=19556_400x400.TikkariOmenakätköt
1

Kommentit (1)

Munkkirinkeli
6.11.2013 20:23

Aivan erinomaiset aineosat. Tähän kun vielä laitetaan kaveriksi jäätelöä tai vaniljakastiketta, niin huh huh!

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa