18.9.2014
Täyte:
2dl Flora Vispi
150g kurkkusalaattia
200g ruohosipulituorejuustoa
100g majoneesia
250g lämminsavulohta
tilliä
sitruunapippuria
2 pss paahtoleipää
kostutus:
kasvisliemi
Päälle:
200g ruohosipulituorejuustoa
1 dl Flora Vispi
Koristeeksi:
Kylmäsavulohta
Tomaattia
Kurkkua
Sitruunan, limen ja appelsiinin kuorta
aamupalajuustoa
rucolaa
herneenversoa
Vaahdota kerma ja lisää siihen kurkkusalaatti, majoneesi, tuorejuusto ja mausteet. Hienonna lohi ja ota mahdolliset ruodot pois ja lisää sen jälkeen kermaseokseen. Laita kylmään muutamaksi tunniksi maustumaan. Tarkista maku.
Leikkaa paahtoleivistä reunat pois ja levitä ensimmäinen kerros tarjottimelle. Kostuta. Levitä täytteestä n. 1/3 leipien päälle. Toista tämä vielä pariin kertaan. Kääri kakku kelmuun ja laita kylmään.
Vatkaa 1dl Flora Vispiä vaahdoksi ja sekoita tuorejuusto vaahtoon. Levitä kakun päälle. Koristele 🙂
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5602 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1804 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Tässä on käytetty fazerin isompia vehnä- ja ruispaahtoleipiä 🙂