24.4.2015
| +1h | 12 välipalakeksiä |
1. Sekoita keskenään Myllyn Paras kaurahiutaleet, riisimurot, kookoshiutaleet, mantelirouhe, (chia-siemenet) ja vaniljasokeri.
2. Mittaa mikron kestävään astiaan voi ja hunaja. Lämmitä aineksia mikrossa täydellä teholla, kunnes voi sulaa (n. 30s-1min) ja hunaja on juoksevaa.
3. Sekoita keskenään kaurahiutaleseos, sulatettu voi ja hunaja. Lisää mustikat ja sekoita, kunnes kaikki ainekset ovat sekoittuneet. Seosmassan kuuluu olla hieman murumaista.
4. Painele massa tiiviisti leivinpaperoidun n. 20x20cm vuoan pohjalle. Käytä apuna lusikkaa, sillä massa tarttuu helposti sormiin. Laita vuoka n. tunniksi pakastimeen.
5. Ota vuoka pakastimesta, ja leikkaa massasta pitkulaisia keksejä (n. 12kpl 3x10cm keksejä).
6. Sulata valkosuklaa mikrossa. Dippaa tai levitä suklaata jokaisen keksin alapuolelle. Suklaa auttaa keksiä pysymään koossa. Aseta keksit suklaapuoli ylöspäin ja anna suklaan jähmettyä.
7. Kääri valmiit välipalakeksit leivinpaperiin tai kelmuun. Säilytä keksit jääkaapissa.
[myllynparas]
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5570 tähteä
Maailman paras mutakakku
2771 tähteä
Mokkapalat
2527 tähteä
Brookies
1779 tähteä
Britakakku
1468 tähteä
Saija: Totta kai! 🙂