24.4.2015
| n. 12 palaa | +1h |
Pohjataikina ja muruseos:
Mustikkatäyte:
1. Sulata voi.
2. Sekoita keskenään vehnäjauhot, Myllyn Paras kaurahiutaleet ja -leseet, sokerit ja suola. Lisää joukkoon sulatettu voi. Taikinan tulee olla hieman murumaista.
3. Painele 2/3 murutaikinasta tiiviisti puolikkaan leivinpaperoidun uunipellin pohjalle.
4. Sekoita keskenään mustikat, sokeri, perunajauhot ja sitruunamehu. Kaada mustikkatäyte pellille pohjan päälle.
5. Ripottele 1/3 murutaikinasta mustikkakerroksen päälle.
6. Paista uunissa 175 asteessa n. 50-60 minuuttia, tai kunnes pinnan murutaikinanokareet ovat hieman saaneet väriä. Anna jäähtyä hetki pellillä ennen leikkaamista paloiksi.
[myllynparas]
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5599 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1804 tähteä
Britakakku
1521 tähteä
Nalamuru: Ja myös maistuu! 🙂