22.9.2015
kuivahtaneita pullasiivuja tai vehnäleivän siivuja
n. 1 dl maitoa
voita paistamiseen
ripaus sokeria
ripaus kanelia
Tarjoiluun kermavaahtoa ja esim. vadelmahilloa
Kaada maito lautaselle ja liota pulla-/leipäviipaleita maidossa yksitellen kummaltakin puolelta muutama sekunti. Paista pienessä määrässä voita kummaltakin puolelta, kunnes vehnänen on kullanruskea. Ripottele päälle kaneli ja sokeri ja tarjoile lämpimänä kermavaahdon ja hillon kera.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5611 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Onpa hauskaa lukea teidän kommentteja, nähtävästi en ole ainoa, jolle köyhät ritarit ovat rakas lapsuusmuisto! Hassu juttu näissä tämän kaltaisissa ruoissa on, että en raaski syödä niitä kovin usein. Tuntuu aina, että muistoa pitää oikein vaalia ja säästää, ja kun sitten joskus syö jotain tämän kaltaista, niin siihen pitää aina aivan erityisesti keskittyä. Hauskaa, Maris, etten ole ainoa mykyrokkalapsi täällä! Tämä on itse asiassa ensimmäinen kerta, kun kuulen sielunsisaresta. Olen kotoisin Etelä-Suomesta, jossa rokkaa ei ainakaan minun lapsuudessani syöty, ja sain sitä vain käydessäni mummun luona pohjoisessa. Tuttavapiirin lapset eivät edes tienneet, mistä puhuin, jos puhuin mykyrokasta… 😀