Kinuskileipomo Tahmatassu

Kategoria: Muut suolapalat Nähty 564 kertaa
 
13.04.2019
 
2 kommenttia

LUKIJAN RESEPTIVegaaniset pinaattiletut


150g pakastepinaattia
3dl jauhoja
1dl kaurahiutaleita
1tl leivinjauhetta
1tl suolaa
5dl kauramaitoa
2rkl rypsiöljyä

Lisäksi
Puolukkahilloa

Sulata pinaatti mikrossa. Sekoita keskenään jauhot, kaurahiutaleet, leivinjauhe ja suola.
Hienonna pinaattia hieman veitsellä tai monitoimileikkurissa. Älä soseuta.
Lisää jauhoseokseen pinaatti, kauramaito ja öljy ja sekoita huolellisesti. Annan taikinan turvota 15 min.
Paista lättyjä voissa miedolla lämmöllä. Käännä lätty kun sen pinta on hyytynyt ja paista vielä hetki toiselta puolelta.
Tarjoile puolukkahillon kanssa.

Vaikeusaste: Helppo