13.4.2019
150g pakastepinaattia
3dl jauhoja
1dl kaurahiutaleita
1tl leivinjauhetta
1tl suolaa
5dl kauramaitoa
2rkl rypsiöljyä
Lisäksi
Puolukkahilloa
Sulata pinaatti mikrossa. Sekoita keskenään jauhot, kaurahiutaleet, leivinjauhe ja suola.
Hienonna pinaattia hieman veitsellä tai monitoimileikkurissa. Älä soseuta.
Lisää jauhoseokseen pinaatti, kauramaito ja öljy ja sekoita huolellisesti. Annan taikinan turvota 15 min.
Paista lättyjä voissa miedolla lämmöllä. Käännä lätty kun sen pinta on hyytynyt ja paista vielä hetki toiselta puolelta.
Tarjoile puolukkahillon kanssa.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5616 tähteä
Maailman paras mutakakku
2815 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Kinuskiemo: Kiitos kommentista! Lätyt piti jakaa, mutta varmasti olisivat menneet yhdelle nuo kaikki, olivat todella hyviä ja kevyttä syötävää!