6.6.2019
Pohja
2dl sokeria
200g vegaanista voita
1dl perunajauhoja
5dl vehnäjauhoja
1dl kaakaojauhetta
1rkl leivinjauhetta
1rkl vaniljasokeria
4dl kauramaitoa
Kuorrute
1dl kahvia
100g vegaanista voita
1dl kaakaojauhetta
6dl tomusokeria
Nonparelleja
Vaahdota sokeri ja voi. Yhdistä kuivat aineet keskenään. Vatkaa kauramaito ja kuivat aineet voi-sokerivaahtoon. Levitä taikina noin 35x27cm kokoiselle pellille ja paista 200 asteessa 20 minuuttia. Anna pohjan jäähtyä kunnolla ennen kuorruttamista.
Kuumenna kahvi isossa kulhossa kiehuvaksi. Paloittele voi pieniksi paloiksi ja sulata kahvin joukkoon. Lisää kahviin myös kaakaojauhe ja tomusokeri ja sekoita hyvin, ettei jää paakkuja. Kuorruta jäähtynyt mokkapalapohja ja sirottele päälle nonparelleja.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5611 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Näitähän ei voi vastustaa! Kahvipöydän taattu herkku joka tilanteessa ja myös isompien tarjoilujen takuuvarma hitti. Kätevästi valmistuu pellillinen näyttäviä leivoksia esim. työpaikan kahvipöytään, myyjäisiin jne. Pidetäänpä mielessä! Eikä aina tarvitse odottaa sopivaa merkkipäivää. Työkavereita voi ilahduttaa ja yllättää vaikka kesän kunniaksi! 🙂