Kinuskileipomo Tahmatassu

Kategoria: Jälkiruoat,  Klassikot,  Leivokset Nähty 626 kertaa
 
06.06.2019
 
1 kommentti

LUKIJAN RESEPTIVegaaniset mokkapalat


Pohja
2dl sokeria
200g vegaanista voita
2dl perunajauhoja
3dl vehnäjauhoja
1dl kaakaojauhetta
1rkl leivinjauhetta
1rkl vaniljasokeria
3dl kauramaitoa

Kuorrute
1dl kahvia
100g vegaanista voita
1dl kaakaojauhetta
6dl tomusokeria
Nonparelleja

Vaahdota sokeri ja voi. Yhdistä kuivat aineet keskenään. Vatkaa kauramaito ja kuivat aineet voi-sokerivaahtoon. Levitä taikina noin 35x27cm kokoiselle pellille ja paista 200 asteessa 20 minuuttia. Anna pohjan jäähtyä kunnolla ennen kuorruttamista.

Kuumenna kahvi isossa kulhossa kiehuvaksi. Paloittele voi pieniksi paloiksi ja sulata kahvin joukkoon. Lisää kahviin myös kaakaojauhe ja tomusokeri ja sekoita hyvin, ettei jää paakkuja. Kuorruta jäähtynyt mokkapalapohja ja sirottele päälle nonparelleja.