Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 
Kinuskileipomo Aikkuli

Pehmeät piparit

12.12.2013

Kyseessä on lukijan resepti. Kinuskikissa ei voi ottaa kunniaa eikä myöskään vastuuta reseptin sisällöstä.
false

280 g voita tai leivontamargariinia
280 g (n. 3,25 dl) sokeria
2 kananmunaa
4 rkl siirappia
2 tl neilikkaa
2 tl kanelia
½ tl inkivääriä
½ tl pomeranssinkuorta
2 tl soodaa
540 g (n. 9 dl) vehnäjauhoja

1. Vaahdota huoneenlämpöinen, paloiteltu voi ja sokeri.
2. Lisää kananmunat yksitellen edelleen vatkaten.
3. Lisää siirappi taikinaan.
4. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne taikinaan.
5. Anna maustua jääkaapissa yön yli.
6. Kauli taikina osissa jauhotetulla alustalla. Laita kaulinnan ja piparien ottamisen jälkeen lämmenneet taikinapalat jääkaappiin viilenemään ja leivo niistä loput piparit.
7. Paista 200:ssa n. 5 min.
8. Säilytä piparit viileässä.

Isompi taikina (Alkuperäiset määrät, joilla itse yleensä teen.)

420 g voita tai leivontamargariinia
420 g (n. 5 dl) sokeria
3 kananmunaa
6 rkl siirappia
3 tl neilikkaa
3 tl kanelia
½ -1 tl inkivääriä
1 tl pomeranssinkuorta
3 tl soodaa
900 g (n. 13 ½ dl) vehnäjauhoja

Kategoriat

JouluPikkuleivät

Lisää suosikkeihin

Kirjaudu sisään lisätäksesi reseptin suosikkeihin.

Muistiinpano

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi muistiinpanoja.

Tulosta

Leipomon muita reseptejä

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/__400x400.AikkuliPehmeät piparit

Kommentit (0)

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2025/01/fazer_logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2025/01/heirol_logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa