Porkkanakakku
Pohja:
6 munaa
4dl fariinisokeria
6dl vehnäjauhoja
3tl vanilijasokeria
6tl kanelia
1 litra porkkanaraastetta
300g voita
-Munat ja sokeri vaahdoksi
-Kuivat aineet keskenään sekaisin
-Vuorotellen jauhoja, munia, porkkanaraastetta ja sulatettua rasvaa
Voitele irtopohjavuoka ja vuoraa korppujauhoilla tai mannaryyneillä
175 astetta 45min
Päälyste kylmän kakun päälle
50g voita
200g tuorejuustoa
3dl tomusokeria
1rkl sitruunamehua
-Aineet sekaisin ja kakun päälle.
-Appelsiinituorejuusto on oikein hyvä vaihtoehto
-Tämä ohje on oikein napakka, jos haluaa löysemmän voi laittaa enemmän voita tai sitruunamehua.
Kuvan koristeet on sokerimassaa.