14.2.2014
Porkkanakakku
Pohja:
6 munaa
4dl fariinisokeria
6dl vehnäjauhoja
3tl vanilijasokeria
6tl kanelia
1 litra porkkanaraastetta
300g voita
-Munat ja sokeri vaahdoksi
-Kuivat aineet keskenään sekaisin
-Vuorotellen jauhoja, munia, porkkanaraastetta ja sulatettua rasvaa
Voitele irtopohjavuoka ja vuoraa korppujauhoilla tai mannaryyneillä
175 astetta 45min
Päälyste kylmän kakun päälle
50g voita
200g tuorejuustoa
3dl tomusokeria
1rkl sitruunamehua
-Aineet sekaisin ja kakun päälle.
-Appelsiinituorejuusto on oikein hyvä vaihtoehto
-Tämä ohje on oikein napakka, jos haluaa löysemmän voi laittaa enemmän voita tai sitruunamehua.
Kuvan koristeet on sokerimassaa.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5599 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1802 tähteä
Britakakku
1521 tähteä