Kinuskileipomo ~ Leipomo Rhodopien sydämessä ~

Kategoria: Amerikka-tempaus,  Leivokset Nähty 5259 kertaa
 
14.05.2015
 
Ei kommentteja

Erityisruokavaliot: Liivatteeton

LUKIJAN RESEPTISuklaajuustokakku-browniet


Brownie. Jotain suklaisen täyteläistä, makeaa, pehmeää. Suklaan rakastajalle jotain täydellistä.

Suklaataikina:
3dl vehnäjauhoja
1rkl kaakaojauhetta
3kananmunaa
1 dl sokeria
1tl vaniljasokeria
120g voita
1dl maitoa
50g tummaa suklaata (kaakaopitoisuus n. 70%)
50g pekaanipähkinöitä
ripaus suolaa

Rouhi tumma suklaa, ja laita kulhoon. Sulata voi ja kaada suklaan päälle.
Vatkaa munat ja sokeri sekaisin, ei tarvitse olla mikään kestävä vaahto. Siivilöi jauhot ja kaakaojauhe vaahtoon. Lisää sulanut suklaa ja voi, ja maito ja sekoita hyvin. Kaada vuokaan. Ripottele pähkinöitä taikinaan, joko kokonaisina tai puolikkaina.

Juustokakkutaikina
300g mascarponea (tai tuorejuustoa)
1dl sokeria
1kananmuna

Vatkaa mascarpone ja sokeri vaahdoksi. Lisää muna ja sekoita sileäksi.
Laita lusikalla pieniä nokareitä juustokakkutäytettä edellisen taikinan päälle. Levitä palettiveitsellä tai normaalilla pysty- ja poikittaissuuntaan, niin että pinta näyttää marmoroidulta.
Paista 175° uunissa, noin 20-30min. Nauti hymyillen!