17.9.2015
Alkuperäisen ohjeen löysin täältä
Pohja:
125g voita
50g valkosuklaata
150g täysjyväkeksejä
Täyte:
200g tuorejuustoa
400g smetanaa
100g jogurttia
2dl sokeria
100g valkosuklaata
tilkka vettä
2rkl liivatejauhetta
3 isoa tuoretta persikkaa
Aloita tekemällä pohja. Sulata voi ja suklaa (erikseen) ja murskaa keksit. Sekoita. Asettele leivinpaperilla päällystettyyn irtopohjavuokaan, ja laita jääkaappiin.
Laita liivatejauhe kylmään veteen 5 minuutiksi. Rouhi valkosuklaa. Sekoita kaikki täytteen ainekset persikoita lukuunottamatta keskenään. Pilko persikat. Kuumenna liivate-vesiseosta kattilassa niin kauan että jauhe liukenee veteen. Älä keitä tai anna kiehua. Kaada vesi ohuena nauhana täytteen joukkoon samalla sekoittaen. Kaada puolet täytteestä vuokaan, ja laita persikkaviipaleet päälle. Kaada loput puolet päälle ja laita jääkaappiin jähmettymään vähintään 5 tunniksi.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5599 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1804 tähteä
Britakakku
1519 tähteä