9.10.2014
Pohja:
125g voita
3dl vehnäjauhoja
1/2dl ruokosokeria
tilkka vettä
Täyte:
3 hapanta omenaa
200g rahkaa tai mascarponea
1/2dl hunajaa
2tl kanelia
1 kananmuna
1. Nypi voi ja jauhot murumaiseksi seokseksi. Lisää sokeri ja vesi. (Säästä osa taikinasta, jos haluat tehdä ristikon piirakan päälle.) Painele taikina piirakkavuokaan, ja laita jääkaappiin vetäytymään.
2. Pilko omenat ja sekoita muiden täytteen ainesten kanssa sileäksi.
3. Laita täyte pohjan päälle, ja laita piirakka uuniin. ( Jos haluat tehdä ristikon leikkaa säästämäsi taikina 10 osaan ja laita täyttteen päälle.) paista 180 asteessa noin puoli tuntia.
VINKKI: Valuta valmiin piirakan päälle hunajaa!
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5599 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1804 tähteä
Britakakku
1521 tähteä
🙂