20.10.2014
pohja:
175g voita
4dl jauhoja
1dl vettä
hunajaa
täyte:
10 omenaa
50g voita
kanelia
1dl tummaa muscovadosokeria
1 kananmuna
ruskeaa sokeria
Nypi voi ja jauhot muruseokseksi. Lisää hunaja ja vesi. Laita taikina jääkaappiin puoleksi tunniksi.
Tee täyte. Pilko omenat keskikokoisiksi paloiksi. Laita pannulle voi ja sokeri, ja kuumenna vähän aikaa. Lisää omenat joukkoon. Paista kunnes omenat ovat kypsiä.
Painele vähän yli puolet taikinasta piirakkavuoan päälle. Lisää omenat. Laita loput taikinat omenoiden päälle. Voitele munalla. ripottele pinnalle sokeria. Koristele miten haluat. 🙂
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5654 tähteä
Maailman paras mutakakku
2816 tähteä
Mokkapalat
2555 tähteä
Brookies
1819 tähteä
Britakakku
1527 tähteä
kiitos! 😉