15.4.2015
4 1/2dl jauhoja
200g voita
2munaa
1dl sokeria
1rkl kaakaojauhetta
90g pähkinäsuklaata/suklaata+pähkinärouhetta
vatkaa voi ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää munat yksitellen joukkoon varovasti sekoittaen.
Sekoita kuivat aineet keskenään, ja lisää siivilän läpi voi-sokeri-kananmuna vaahtoon.
Kääri taikina kelmuun, ja laita pakastimeen puoleksi tunniksi.
Kun taikina on ollut tarpeeksi pakastimessa, leikkaa siitä pyöreitä paloja ja laita ne pellille. Lisää jokaiseen keksiin pala suklaata.
Paista uunissa noin 190°.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5594 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1802 tähteä
Britakakku
1521 tähteä
Onpas hauska muotoilu kekseillä.