15.4.2015
4 1/2dl jauhoja
200g voita
2munaa
1dl sokeria
1rkl kaakaojauhetta
90g pähkinäsuklaata/suklaata+pähkinärouhetta
vatkaa voi ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää munat yksitellen joukkoon varovasti sekoittaen.
Sekoita kuivat aineet keskenään, ja lisää siivilän läpi voi-sokeri-kananmuna vaahtoon.
Kääri taikina kelmuun, ja laita pakastimeen puoleksi tunniksi.
Kun taikina on ollut tarpeeksi pakastimessa, leikkaa siitä pyöreitä paloja ja laita ne pellille. Lisää jokaiseen keksiin pala suklaata.
Paista uunissa noin 190°.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5686 tähteä
Maailman paras mutakakku
2837 tähteä
Mokkapalat
2576 tähteä
Brookies
1861 tähteä
Britakakku
1539 tähteä
Onpas hauska muotoilu kekseillä.