14.01.2008   2 kommenttia Kategoria: Helpot ja nopeat,  Muut suolapalat,  Pizzat, voileivät, iltapalat
Erityisruokavaliot: Liivatteeton,  Munaton,  Pähkinätön

Lämpimät tonnikalaleivät


tonnikalaleivat.JPG

Tässä yksi lemppariresepteistäni, mitä tulee kohtuullisen terveellisiin suolapaloihin. Keventäjän versiossa tonnikala on säilötty veteen ja juusto on vähärasvaisinta sorttia. 😉 Kahvipöytään sopivia näistä saa leikkaamalla ruispalat kahtia tai käyttämällä sopivasti annospalan kokoisia Primulan Ruismarkkoja.

5 – 10 kpl

Ruis-tonnikalaleivät

Pohjat:
5 Ruispalaa tai 10 Ruismarkkaa *)

Tomaattiseos:
2 rkl ketsuppia
2 rkl Chili -kastiketta (HP)

Päälle:
1 prk (200 g) tonnikalapaloja öljyssä
oreganoa
1 iso maustekurkku
1 ½ – 2 dl emmental-raastetta

*) Tarkennus: lukumäärät tarkoittavat siis erillisiä leipiä, pakkauksissahan on yleensä 2 leipää toisissaan kiinni.


Sekoita ketsuppi ja Chili -kastike keskenään ja levitä seos leiville. Laita päälle tonnikalaa, reilusti oreganoa, maustekurkun viipaleita ja emmental-raastetta. Paista 225 asteessa 10 – 15 min, kunnes juusto on saanut hieman väriä.

Tykkäsitkö? Tassuta!

TassutaTassutaTassutaTassutaTassuta
3 tassutusta
Loading...

Kinuskikumppani

Uusinta Instagramissa

Something is wrong.
Instagram token error.

Liity Uutiskinuskiksi!

Kinuskikissalla on nyt oma uutiskirje, jonka kautta saat noin kerran kuussa ajankohtaisia reseptivinkkejä, tarjouksia Toivepuotiin ja tietoa uutuuksista.
Kinuskikissan  toivepuotiVerkkokauppa kinuskifanille!

Kinuskikissan kirjojen palautepalstat

kirjat

Lisää tänne kuva, kun leivot jotain Kinuskikissan kirjoista. Tule myös kysymään ja antamaan palautetta!

Tassutetuimmat