13.02.2009   18 kommenttia Kategoria: Helpot ja nopeat,  Pizzat, voileivät, iltapalat

Lämpimät kinkku-ananasleivät


Klassiset lämpimät leivät on tehty jo lapsuudenkodissani tällä tavalla, joskin itse opin syömään näitä vasta muutettuani omilleni. Ainoastaan runsas mausteiden käyttö on minun käsialaani. 😉 Variaatiomahdollisuuksia on loputtomasti, mm. tonnikala-tomaattileivät on hyväksi koettu ja leipänä käy rukiisempikin laji. Tässä yhteydessä en malta olla muistuttamatta näistä ihanista lämpimistä tonnikalaleivistä, jotka myöskin kuuluvat iltapalat-osioon.

Lämpimät kinkkuleivät

Pohja::
kaurapaahtoleipää (mieluiten pienikokoisia)
margariinia

Päälle:
(sauna)palvikinkun siivuja
ananasrenkaita
pizzamaustetta
chilimaustetta
paprikajauhetta
aromisuolaa
emmental-juustoraastetta


Voitele leivät margariinilla. Laita päälle kinkkusiivut ja ananasrenkaat. Ripottele pinnalle mausteet ja juustoraaste. Paista 200 asteessa n. 10 – 15 minuuttia, kunnes juusto on saanut hieman väriä.


Tykkäsitkö? Tassuta!

TassutaTassutaTassutaTassutaTassuta
1 tassutusta
Loading...

Kinuskikumppani

Liity Uutiskinuskiksi!

Kinuskikissalla on nyt oma uutiskirje, jonka kautta saat noin kerran kuussa ajankohtaisia reseptivinkkejä, tarjouksia Toivepuotiin ja tietoa uutuuksista.
Kinuskikissan  toivepuotiVerkkokauppa kinuskifanille!

Kinuskikissan kirjojen palautepalstat

kirjat

Lisää tänne kuva, kun leivot jotain Kinuskikissan kirjoista. Tule myös kysymään ja antamaan palautetta!

Tassutetuimmat