02.11.2008   23 kommenttia Kategoria: Kuukauden vinkki

Pussinsulkijat


Marraskuun vinkki

Useampaan otteeseen olen saanut kysymyksiä kuvissa vilahtelevista pussinsulkijoista. Nyt ajattelinkin tässä yhteydessä vinkata noista monikäyttöisistä kapistuksista kaikille. Leivontakäytössä nämä ovat lähes välttämättömiä pursotettaessa kermaa tai varsinkin jotain paksumpaa ainetta. Pursotuspussia voi huoletta painaa ilman, että aine pyrkii yläkautta ulos. Sulkijalla saa myös helposti tiivistettyä pursotettavan aineen pussin suuta kohti.

Pussinsulkijalla saa suljettua herkästi kuivuvan sokerimassapussin niin, että massa on käyttökelpoista vielä useiden viikkojen jälkeen. Avatun marsipaanipakkauksen kanssa toki sama juttu. Toki sulkijat ovat käytössä kaikessa muussakin säilytyksessä. Mm. avatut pakasteet suljen aina näillä sulkijoilla. Pussinsulkijoita myyvät ainakin Clas Ohlson, monet isot päivittäistavarakaupat ja Ikea, mutta kommentteihin voisi kerätä muitakin ostopaikkoja, joissa olette näihin törmänneet.

Tykkäsitkö? Tassuta!

TassutaTassutaTassutaTassutaTassuta
Ei vielä tassutuksia
Loading...

Kinuskikumppani

Uusinta Instagramissa

Something is wrong.
Instagram token error.

Liity Uutiskinuskiksi!

Kinuskikissalla on nyt oma uutiskirje, jonka kautta saat noin kerran kuussa ajankohtaisia reseptivinkkejä, tarjouksia Toivepuotiin ja tietoa uutuuksista.
Kinuskikissan  toivepuotiVerkkokauppa kinuskifanille!

Kinuskikissan kirjojen palautepalstat

kirjat

Lisää tänne kuva, kun leivot jotain Kinuskikissan kirjoista. Tule myös kysymään ja antamaan palautetta!

Tassutetuimmat