Poimi tästä vinkit suolaisen juhlamenun suunnitteluun! Valittavanasi on kolme erilaista makua ja koristelutekniikkaa. Pienet sormisyötävät toimivat ihanasti juhlamaljojen kylkiäisenä esimerkiksi vappuna tai äitienpäivänä. Ne ihastuttavat myös osana lakkiaisten ja rippijuhlien suolaista kattausta. Parin suupalan kokoisia herkkuja jaksaa maistella useampaakin sorttia ja maut on suunniteltu niin, että ne täydentävät toisiaan.

Päästä luovuus valloilleen ja ideoi näiden reseptien pohjalta lisää yhdistelmiä. Muottikoristeluun sopii retiisin ohella myös tuorekurkku. Pepperoniruusuihin käyvät muutkin leikkeleet sekä juustoviipaleet (tarvittaessa vege-versiona!). Pursotettavaan tahnaan voi valita muitakin makuja (kuten poro tai aurinkokuivattu tomaatti). Katso lisää ideoita Kinuskikissan cocktailpalojen kategoriasta.

Linkosuon laajasta kaura- ja ruissipsien valikoimasta löydät erilaisia herkullisia makuja yhdistettäväksi täytteisiin. Sipsit toki toimivat hyvin myös sellaisenaan dipin kanssa – ota mukaan vaikka piknik-evääksi! Useat tuotteet ovat vegaanisia. Nappien valikoimasta löytyy uuden Saaristolaisnapin ohella tuttu Väinämöisen ruisnappi.

Huomioi täytteiden kanssa, että paksummat Saaristolaisnapit voi täyttää jo tarjoilua edeltävänä päivänä, mutta sipsit kannattaa viimeistellä vasta muutama tunti ennen tarjoilua, jotta ne säilyttävät rapsakkuutensa. Täytteet voi toki valmistaa etukäteen ja esimerkiksi pursotettavat tahnat on helppo säilyttää jääkaapissa valmiiksi pursotuspussin sisällä.