Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 

Kirjautuminen Facebook-tunnuksilla ja muita uusia ominaisuuksia

31.7.2015

Kinuskikissa-sivustolla on otettu käyttöön muutamia uusia ominaisuuksia ja korjauksia. Tässä lyhyt katsaus tehtyihin parannuksiin:

 • Viikon kuva on uusi tapa nostaa esiin Kinuskigallerian upeita otoksia. Joka viikon alkajaisiksi Kinuskikissa valitsee edellisen viikon kuvista suosikkinsa. Se saa paistatella viikon ajan gallerian ensimmäisen kuvan paikalla kultakehyksissä. Kuvaa klikkaamalla löydät myös lyhyen perustelun valinnalle. Viikon kuvat kootaan omaan albumiinsa, josta niitä voit ihailla myöhemminkin.

 • Kinuskikissa-sivustolle voi nyt kirjautua automaattisesti Facebook-tunnuksilla. Hyödynnä mahdollisuutta seuraavasti:
   
  1) Jos sinulla ei ole vielä tunnuksia Kinuskikissa-sivustolle, klikkaa sivun oikeasta ylänurkasta löytyvää linkkiä ”Kirjaudu Facebook-tunnuksilla”.
  kirjaudu-fb-tunnuksilla1
  Näin saat luotua nimimerkin Kinuskikissa-sivustolle. Voit vaihtaa automaattisesti luodun nimimerkin Omat asetukset -sivulta profiilitiedoistasi. Vaihda haluamasi nimimerkki kohtaan Lempinimi ja valitse se tämän jälkeen valintalistalta ”Näytä nimi julkisilla sivuilla tässä muodossa”. Tämän jälkeen tallenna muutokset.

  2) Jos sinulla on jo tunnukset Kinuskikissa-sivustolle, mutta haluat sisään kirjautumisen helpottamiseksi kytkeä tunnuksesi Facebookiin, voit tehdä sen Omat asetukset -sivulta profiilitiedoistasi painikkeesta ”Kirjaudu sisään Facebook-tunnuksilla”.
  kirjaudu-fb-tunnuksilla2
  Tämän jälkeen olet aina kirjautuneena Kinuskikissa-saitille, kun olet sisällä Facebookissa.


 • Niin Kinuskikissan kuin leipomoiden resepteihin on lisätty otsikon alapuolelle tieto reseptin täyttämistä erityisruokavalioista.

 • Teidän toiveissanne oli saada myös leipomoreseptien otsikon yläpuolella näkyvät kategorianimet linkeiksi. Kinuskikissan resepteissä tämä ominaisuus oli jo aiemmin.

 • Osalla teistä on saattanut näkyä Kinuskifoorumin ulkoasu hieman kummallisen näköisenä viime aikoina. Esimerkiksi foorumiviestin lähettäminen ei ole onnistunut, sillä painike on hukkunut taustaan. Käytännössä koko foorumi on näkynyt valkoisella pohjalla. Mikäli huomaat tällaisen ilmiön, joudut tekemään seuraavan toimenpiteen: pidä ctrl-painiketta alhaalla ja paina samalla F5-nappulaa.

 • Tämä parannus tuli jo joitain aikoja sitten, mutta mainittakoon nyt, koska tätäkin oli toivottu. Nyt siis leipomoresepteihin hyväksytään isompia kuvatiedostoja, joten kuvia ei tarvitse itse pienentää ennen leipomoon lisäämistä.

Toivottavasti näistä parannuksista on teille iloa!

Kinuskikissa

Kommentit (0)

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa