Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 

Kirjan julkistamistilaisuus Kinuskeille 2.5.!

14.4.2016

kansi_kinuskikissataikoo_v08.indd

Hyvät Kinuskit!

Nyt on herkullisten uutisten aika: kolmas leivontakirjani on saatu painokoneille ja se putkahtaa ulos kuun lopulla. Tulevat viikot ovat täynnä malttamatonta odotusta! Toivon, että uutukaiskirjani tarjoaa teille paljon iloa ja inspiraatiota. 🙂

Haluaisin juhlia tätä tärkeää tapahtumaa teidän kanssanne. Kinuskikissa taikoo klassikot uuteen muotoon -kirjan julkistamistilaisuus pidetään 2.5. iltapäivän päätteeksi kustantajani tiloissa Helsingissä. Samalla toteutuu Kinuskiyhteisön ensimmäinen live-tapaaminen!

Tilaisuus on tarkoitettu teille Kinuskeille eli rekisteröityneille jäsenille. Haluan näin kiittää tuestanne, joka on kannustanut minua kirjaprojektissa ja ilahduttaa päivittäin arkisen aherruksen keskellä.

Mikäli sinulla olisi mahdollisuus osallistua tilaisuuteen, pyydä tarkempi kutsu lähettämällä sähköpostia osoitteeseen apukissa_osoite. Ilmoita samalla nimimerkkisi Kinuskiyhteisössä. Kutsussa saat tarkemmat osoitetiedot sekä ohjeet sitovan ilmoittautumisen tekemiseen.

Innolla toukokuun alkua odotellen!

Kinuskikissa

kinuskikissa-taikoo

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa