11.4.2012
Kirjani ”Kinuskikissa leipoo – Tervetuloa juhliin!” ilmestyminen viivästyy alkuperäisestä aikataulusta, mutta odotellessa on hyvä hetki fiilistellä tulevaa. Kirjan syntyvaiheista on tulossa pari videonpätkää ja esimakua tulevasta saa oheisen linkin kautta avattavasta muutamista aukeamista koostuvasta maistiaisesta.
Kinuskikissa leipoo -kirjan lukunäyte
Käykäähän vilkaisemassa! 🙂
Kinuskikissa
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5560 tähteä
Maailman paras mutakakku
2766 tähteä
Mokkapalat
2517 tähteä
Brookies
1777 tähteä
Britakakku
1467 tähteä
Pullamummi: oliko hän tehnyt vaahtokarkkimassan itse? Missä vaiheessa massa tarttui kiinni? Ilmeisesti tarkoitat, että hän oli kaulinut sen leivinpaperin päällä? Jos näin oli, suosittelen käyttämään silikonista alustaa tai sitten ihan vaan suoraan pöydän päällä. Toisekseen: massan kaulimisvaiheessa kannattaa käyttää runsaasti tomusokeria, muuten se tarraa kiinni niin kaulimeen kuin alustaan. Oppia ikä kaikki – kyllä minullakin ensimmäiset kaulittavat massat tarttuivat kiinni, mutta kokemus opettaa. 🙂