Yhteisö
Etusivu
Testit
Uutiset
Kirjat
Uusimmat kommentit
Kakkureseptit
Kakun osat
Muut makeat leivonnaiset
Suolaiset leivonnaiset
Muut reseptit
Koristelu
Teemat
Ohjeet ja vinkit
Kinuskikissa

Kinuskikumppani

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Luomutuotteet_2_Dansukker_Kinuskikissan_kumppani_desk-1.gifhttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Luomutuotteet_2_Dansukker_Kinuskikissan_kumppani_mob-1.gif

Kirja-arvonta Runebergin päivänä

25.1.2017

Runebergin päivä (5.2.) on ovella ja tämän kuvan kautta palaan vuoden takaisiin tunnelmiin, kun kuvasin kyseistä kakkua. Se julkaistiin sittemmin kirjassa Kinuskikissa taikoo klassikot uuteen muotoon. Inspiraationa oli toki tuttu Runebergin torttu, josta tuli kakulle mehevä pohja. Kostutuksessa usein käytetty punssi pääsi kakussani juustokakkukerrokseen. Päällisen pursotin vadelmamarmeladilla, joka taipui yllättävän helposti koristeluun.

Jos kirja löytyy kokoelmastasi, niin suosittelen avaamaan sen sivulta 66 ja tutkailemaan tarkemmin. 🙂 Ne, joilta kirjaa ei vielä löydy, saavat mahdollisuutensa arvonnan kautta. Kerro kommentissa, kuuluuko Runebergin torttu sinun perinteisiisi ja jos, niin missä muodossa? Kaikkien kommentoineiden kesken arvon yhden Kinuskikissa taikoo -kirjan Runebergin päivänä. 🙂

Kommentit (39)

Kinuskikissa6.2.2017 11:26

Onnetar poimi voittajaksi kommentin numero 11, jonka lähettäjä oli Virpi Valkeapää. Lähetän sinulle sähköpostia kirjan toimittamisesta! Onnea Virpille ja kiitos kaikille osallistuneille!

Pirjo Henriksson3.2.2017 21:31

Kyllä meilläkin runebergintorttu kuuluu ehdottomasti perinteisiin. Viime vuonna tein ensimmäiset itsenikin mielestä ihanan makuiset ja riittävän kosteat tortut. Tänä vuonna aion kokeilla piilotettuja torttuja. Kävin ihan näitä varten vuoankin ostamassa. Nyt vain viikonloppuna herkuttelemaan.

SonjaJ3.2.2017 13:33

Kuuluu perinteisiin. Muffinsseina aikaisemmin tehnyt mutta kiva olisi kokeilla uudella tavalla.

Trollkatten3.2.2017 09:11

Runebergintortut ovat herkkua! Leivon niitä aina itse muffinssivuokiin ja jotta ne olisivat mehukkaita ja herkullisia, niissä tulee olla jo paistaessa reilusti vadelmahilloa ja taikinassa aitoa karvasmanteliöljyä. Mmmmm!

miimi1.2.2017 16:03

Runebergin tortut eivät kuulu ihan lempileivonnaisiini. Helmikuussa kun pystyy yleensä valitsemaan niin yleensä syön laskiaispullia enkä Runebergin torttuja. Kuitenkin joka vuosi syön Runebergin päivänä yhden perinteisessä muodossa olevan tortun, jonka yleensä äitini on leiponut täältä löytyneellä ohjeella. Nuo juustokakku tortut kuulostavat kokeilemisen arvoiselta idealta, koska silloin itse tortussakin olisi makua.

virpihoo1.2.2017 09:42

Tykkään Runebergin tortusta ja nyt kyllä houkuttelee tuo juustokakkuversio 🙂

Sanja Alisic31.1.2017 23:13

Juustokakun muodossa ovat ihan parhaita!

Leipurimies7631.1.2017 19:44

Perskules! Ikinä en ole Runebergintortuista tykännyt. Em. oheista ohjetta kyllä nyt on pakko leivoskella ja nautiskella. Pakko kyllä kiittää hyvistä sivuista. Olen löytänyt nämä sivut n. kk sitten ja olen jo moneen kertaan täältä eri reseptejä testannut. Juuri parasta aikaa nytkin sivujen ohjeiden mukaan tehdyt perunarieskat paistumassa uunissa. Nämä sivut antaa tämmöisen nelikymppisen miehen elämään uusia ulottuvuuksia, kiitos siitä ja mukavaa kevän odotusta !

Bean31.1.2017 14:28

Tykkään perinteisestä runebergintortusta, mutta tänä vuonna suunnitelmissa on koklata jotain ihan uutta! Kyseinen kakku houkuttelee, mutta suunnitelmissa olisi myös runebergintortun tyyliin leivottu kääretorttu… 🙂 Näitä herkkuja saa syödä vain kerran vuodessa! ♥

Tanja31.1.2017 11:55

Tykkään. Tulee ostettua usein valmiina, koska muut meillä ei niin välitä. Nyt ajattelin tekasta itse, jos muutkin innostuis ☺

Sosiaalinen media

Kinuskikissa
Verkkokauppa