22.12.2016   3 kommenttia

Kinuskiyhteisössä palkintojen jako!


Joulutohinoiden keskellä on Kinuskiyhteisössä ja Kinuskikissan some-kanavissa ollut meneillään monenlaisia kilpailuita. Julkistan nyt kaikkien loppuvuoden kilpailuiden voittajat tässä samassa uutisessa. 🙂

Lehtitaikinatempaus

Marraskuussa haettiin ideoita pikkujoulutarjoiluihin lehtitaikinakuoria täyttämällä. Idea lähti Kinuskikissan haamuleivoksista, joille peräänkuulutin pikkujouluaikaan sopivia muunnelmia. Lehtitaikinatempauksen voittajiksi valitsimme Myllyn Parhaan kanssa Piperryksen Aura-päärynäsuupalat ja Nallakarhun Mansikka-Tontut.


Palkinto: Kinuskikissan seinäkalenteri.


Palkinto: Pentik-tuotepalkinto.

Vaniljamassakilpailu 2016

Marraskuun lopulla alkaneessa vaniljamassakilpailussa tehtävänä oli ideoida ja toteuttaa koristeita Kinuskikissan vaniljamassasta. Kilpailu käytiin Instagramissa (#vaniljamassakilpailu2016) ja Kinuskikissan Toivepuodin Facebook-sivulla. Moccamaster-kahvinkeittimen itselleen nappasi @marjo.osterman Pukin namiöverit -kakullaan.

vaniljamassakilpailu-voittaja

Jos herkku osuu tontun kohdalle, niin se antaa mennä! Aikamoinen lovi kakussa, se on alkupala! Se on onnellisesti vatsassa. Pakko ottaa välissä torkut ja kerätä voimia. Se isompi pala, loput kakusta, on vuorossa kohta. Jos vatsa osoittautuu harmillisesti liian pieneksi eikä vedä, niin sitä varten on pussukka. Muruakaan ei nimittäin tästä herkusta jätetä. 🙂 Kiitos Marjolle hauskasta, erilaisesta ja humoristisesta joulukakusta!

Kaunein piparkakku 2016

Kinuskikissan lukijat tunnetaan innokkaina piparitaiteilijoina. Tänä vuonna halusimme Myllyn Parhaan kanssa kannustaa teitä julkaisemaan kauniisti koristeltuja piparkakkuja Instagramissa. #piparikisa2016 keräsi nelisenkymmentä kuvaa, joista palkittiin kolme raadin mieleen parhaiten jäänyttä koristelua.

piparikisa2
@neilikankukkia voitti Kinuskikissan seinäkalenterin.

piparikisa1
@mirrimari voitti Pentikin piparitalosetin.

piparikisa3
@marinaannss voitti Pentikin piparitalosetin.

Huomaattehan, että kilpailut eivät ole vielä tältä vuodelta ohi, vaan joulutempaus jatkuu vuoden loppuun saakka. Vielä ehtii siis osallistua!

Suurkiitos kaikille kisoihin osallistuneille ja niissä muita kannustaneille! Ensi vuonna jatketaan taas uusilla kujeilla. 🙂

Kinuskikissa