02.03.2015   10 kommenttia

Kinuskitempauksessa leivotaan Amerikka-herkkuja!


kinuskitempaus

Amerikan monet herkut trendeineen ja klassikoineen inspiroivat meitä leivontaihmisiä. Kinuskikissa leipoo tulevien teemaviikkojen aikana kaikenlaisia jenkkiherkkuja ja nyt haluan haastaa teidätkin mukaan tähän makuiloitteluun.

Mikä on oma favourite Amerikka-leivonnaisesi, jonka syömisestä haaveilet? Nyt on hyvä syy ottaa härkää sarvista, sukeltaa netin ihmeelliseen maailmaan ja opetella tuon herkun valmistaminen itse! Tai löytyykö suosikkiohje jo valmiina reseptiarkistostasi? Entä inspiroiko jokin tietty raaka-aine, josta voisi kehitellä kokonaan omannäköisen leivonnaisen? Niin tai näin – leipomaan ja reseptit jakoon! Useammallakin reseptillä voi osallistua.

Huimat herkkupalkinnot tähän tempaukseen tarjoaa amerikkalaisia elintarvikkeita myyvä Behnford’s Helsingin Citykäytävässä. Behnford’s lahjoittaa kolmelle ihanimmalle Amerikka-reseptille 100 €, 50 € ja 20 € arvoiset herkkukorit. Nam ja kurnauskis!

amerikka
Tällaisia erikoisuuksia löytyy Behnford’sin verkkokaupasta.

behnfords-palkinto

Voit osallistua tempaukseen julkaisemalla reseptin omassa leipomossasi:

  • Lisää leipomoosi resepti ja kuva suussa sulavasta Amerikan herkusta. Kerro myös reseptin taustasta, jotta pääsemme eläytymään tunnelmaan!
  • Valitse kategoriaksi ”Amerikka-tempaus”. Liitä resepti ainakin yhteen toiseenkin kategoriaan (Makuja maailmalta, Pikkuleivät, Juustokakut yms.).
  • Useammallakin eri reseptillä osallistuminen on sallittua!
  • Tempaus kestää 25.3. saakka.

*Vinks* Eikö sinulla ole vielä leipomoa? Tutustu ohjeeseen, joka neuvoo oman leipomon perustamisessa!

Makumatka rapakon taakse alkakoon!

Kinuskikissa