15.12.2008   36 kommenttia Kategoria: Pikku-Kinuskit

Kinuskipoikaset leipurikoulussa, osa III


Kinuskilasten leipurikoulu on viettänyt hiljaiseloa tämän syksyn. Lapsosten mielenkiinto on kohdistunut enemmän nukkeleikkeihin. Joulukuussa koitti kuitenkin se kauan odottamani hetki, että pääsin omien lasten kanssa leipomaan. 🙂 Emon ylpeydellä voin todeta, että kinuskilasten elämän ensimmäiset piparkakut olivat menestys. Valtavan hienoja ja persoonallisia luomuksia. Tästä ne yhteiset leivontahetket sitten alkavat – ihan oikeasti! Jee! Lapsoset saivat tietenkin myös maistaa omia tekeleitään. Ja kyllä meni suu messingille, kun sokeriset herkut ovat tähän asti pysyneet pikkukätösten ulottumattomissa. ”Lisää pipaa!”

Tykkäsitkö? Tassuta!

TassutaTassutaTassutaTassutaTassuta
Ei vielä tassutuksia
Loading...

Kinuskikumppani

Kinuskikissan maaliskuun arvontaMaaliskuun arvonnassa palkintona Bonne Maman -merkkisiä marmeladeja ja tahnoja sekä Städterin irtopohjavuoka. Osallistu kertomalla minulle, mikä leivonnan raaka-aine olisit ja perustele vastauksesi. :)

Uusinta Instagramissa

Something is wrong.
Instagram token error.

Liity Uutiskinuskiksi!

Kinuskikissalla on nyt oma uutiskirje, jonka kautta saat noin kerran kuussa ajankohtaisia reseptivinkkejä, tarjouksia Toivepuotiin ja tietoa uutuuksista.
Kinuskikissan  toivepuotiVerkkokauppa kinuskifanille!

Kumppanit

Kinuskikissan kirjojen palautepalstat

kirjat

Lisää tänne kuva, kun leivot jotain Kinuskikissan kirjoista. Tule myös kysymään ja antamaan palautetta!

Tassutetuimmat