Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 

Kinuskikissan vaniljamassa -20 % koko lokakuun!

16.10.2016

vaniljamassa

Kinuskikissan vaniljamassa on yksi Toivepuodin ylpeydenaiheista. Olen kehittänyt kotileipureille sopivan uudenlaisen massan: se sekä maistuu herkulliselta että on helppo ja luotettava käyttää. On vain yksi ongelma: kotileipurit eivät ole tuotetta oikein löytäneet.

Vaniljamassan tulevaisuus on nyt auki. Jotta sen tuottaminen olisi kannattavaa, tarvitaan selkeästi enemmän myyntiä.

Kinuskikissan vaniljamassa on saanut käyttäjiltä paljon kehuja ja sillä on kaikki edellytykset nousta leivontamassojen kärkituotteeksi. Pääset lokakuun ajan testaamaan massaa 20 % alennuksella, kun syötät tilausvaiheessa alennuskoodin VANILJAMASSA. Olethan huomannut myös vaniljamassatempauksen, jossa tehtävänä on kehitellä vaniljamassalla kuorrutettu ja/tai koristeltu leivonnainen. Palkintona on mm. Unelmien Talo&Koti -lehden vuosikerta!

Vaniljamassaa on saatavissa viittä eri sävyä (valkoinen, vaaleanpunainen, vihreä, keltainen ja musta). Massat ovat gluteenittomia ja maidottomia.

Kinuskikissa

Kommentit (6)

Kinuskikissa
20.11.2016 23:16

Oi kiitos Silja, ihanaa luettavaa. 🙂

Silja
Kinuskileipomo Silja
18.11.2016 09:16

Hyvä massa! Mulla jostain syystä kyllä kaulitessa pohjapuoli hieman kostui, joten jouduin käyttämään tomusokeria pöytään tarttumisen estämiseen. Mutta se oli pieni vaiva.
Oli kuitenkin helppo muotoilla, ei kuivunut vaikka oli pöydällä jonkin aikaa odottelemassa muotoilua eikä myöskään murentunut ja halkeillut kakkua päällystäessä.
On myös hyvä kosteudensieto. Laitoin pitkän pohdiskelun jälkeen kiinnityspinnaksi kakulle kermavaahdon (jossa hieman vaniljakreemia) eikä ainakaan vuorokauden jälkeen ole vielä hikoillut tai alkanut sulamaan.
Tosi tyytyväinen tuotteeseen. Itse en massojen ystävä maun puolesta ole, mutta on tämä yksi parhaimman makuisista. Ostan jatkossakin jos tarvetta on 🙂

Kinuskikissa
22.10.2016 16:31

Merja: oijoi, kehräyksiä täältä! Ihanaa palautetta! ❤️

Merja Saasmo
21.10.2016 12:15

Heissan,
aivan tajuttoman hyvä massa! Helppo kaulia, irtoaa ainakin silikonialustasta ihan tosta vaan, ei repeile edes nostettaessa. Ihan kympin tuote, tämmöinen satunnainen kakuntekijäkin onnistuu sen kanssa.
t: tumpeloleipuri

Kinuskikissa
18.10.2016 17:38

KrisseRa: sarjaan oli pakko valita vain rajallinen määrä värejä, joten moni omakin suosikkini jäi pois. Esim. sinisen sävyjä olisi ihanaa saada mukaan. Ja punainen olisi joulun lähestyessä mahtava. Mutta tässä on hieman muna-kanaongelma eli jostain on lähdettävä liikkeelle ja jos blogin lukijat ottavat vaniljamassan omakseen, on kannattavaa laajentaa värivalikoimaa. Siksi olen nyt yrittänyt pitää meteliä asiasta. 😊 Tietty itse kovasti toivon vaniljamassalle valoisaa tulevaisuutta, koska se on mielestäni paras markkinoilla oleva massa. 😊 Onneksi on mahdollisuus värjätä valkoista massaa. Eli sen kautta kaikki sävyt ovat mahdollisia!

KrisseRa
Kinuskileipomo KrisseRa
18.10.2016 12:11

Niin paljon kuin massa houkutteleekin, niin värit eivät jotenkin osu tähän vuodenaikaan. Syksyyn ja Halloweeniin kuuluu oranssi ja keltainen (+musta), jouluun taas syvänpunainen, valkoinen ja vihreä. Nämä nyt myynnissä olevat värit kuuluvat jotenkin hempeään kesään.

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa