Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 

Mustikkapiirakkakakku voitti äänestyksen

17.6.2016

Kesäkuun alussa äänestitte suosikkikakkuanne uudesta kirjasta. Voittaja oli kuvan mustikkapiirakkakakku, jota Facebook-kommenttien perusteella on ehditty jo leipoa monissa kodeissa. Toivotaan tälle kesälle oikein hyvää mustikkasatoa! Onneksi tämä kakku onnistuu hyvin myös pakastemarjoista.

Uusi mobiiliystävällisempi Kinuskikissa-sivusto on ollut käytössä reilun viikon verran. Palaute on ollut myönteistä – kiitos siitä! Pientä viilaamista vielä tehdään ja hiotaan tästä yhdessä vieläkin parempi. Älkää siis epäröikö painaa Kommentoi-linkkiä, jos jokin asia ihmettyttää tai ei toimi toivomallanne tavalla.

Kommentit (3)

soja
Kinuskileipomo soja
18.6.2016 21:18

on tullut jo tämä mustikkapiirakkakakku ja englannin lakritsikakku kokeiltua, ja kyllä olivat hyviä molemmat.

Kinuskikissa
18.6.2016 12:58

Sanottakoon, että voitto ei ollut ylivoimainen, vaan kaikki äänestykseen valitut kuusi kakkua (Kiss-Kiss-torttu mukaan lukien) saivat kannatusta. Toiseksi eniten ääniä sai Englannin lakritsi -kakku.

Aamuriemu
Kinuskileipomo Aamuriemu
17.6.2016 22:22

Minusta kyllä se Kiss-Kiss-kääretorttu on ihan paras oivallus ja toteutus!

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa