Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 

Kinuskikissan seinäkalenterin viimeiset kappaleet alehintaan!

26.10.2016

kalenteri2017-kaikki-500

Kinuskikissan seinäkalenteri myytiin lähes loppuun joulun alla, mutta kirjakaupoille tarkoitetusta erästä vapautui vielä pieni täydennyserä Toivepuodin valikoimaan. Nämä kalenterit eivät sisällä taskua, muutoin tuote on identtinen sen kalenterin kanssa, jota Kinuskikissa on myynyt koko loppuvuoden verkossa. Koska vuodenvaihde painaa päälle, myyn nämä loput kalenterit roimasti alennettuun hintaan 9 € per kappale (aiempi taskullinen malli 16 €).

*muoks* Taskuttomat kalenteritkin myytiin jo loppuun. Viimeinen laatikollinen alkuperäisiä taskullisia kalentereita laitetaan myyntiin torstain aikana. Näissä kalentereissa on tasku, mutta ne myydään samaan 9 €:n hintaan.

Kalenterin tilaukseen »

Tässä vielä tarkempi kuvaus kalenterista:

Kinuskikissan reseptien ystäville on tarjolla leivontainspiraatiota ensi vuodeksi myös kalenterin muodossa. Parhaat blogikuvat on koottu seinäkalenteriksi, jossa jokaisen kuukauden kohdalla on sesonkiin sopiva resepti. Kalenteria ei siis ole tarkoitettu vain seinän koristukseksi, vaan siitä voi hakea inspiraatiota leivontahetkiin joka kuukausi.

Merkintöjen tekemistä on helpotettu rivityksellä, joka kulkee kalenteriruudukon poikki. Näin esimerkiksi eri perheenjäsenten menoja voidaan kirjata eri riveille. Tähän ominaisuuteen päädyttiin, kun Facebookissa suoritetussa kyselyssä toivottiin kirjoitustilan huomioimista. Myös kalenterin fyysisiä mittoja on kasvatettu kahden vuoden takaiseen kalenteriin nähden, jolloin tilaa on saatu enemmän. Toivottavasti nämä ratkaisut lisäävät kalenterin käytännöllisyyttä.

Kinuskikissa-kalenterit on valmistettu Suomessa. Siihen on merkitty suomenkieliset nimipäivät, juhlapyhät, liputuspäivät ja kuun vaihteet. Kalenterin koko on avattuna 297 x 460 mm. Kalenterin sivut ovat tukevaa, kirjoituskelpoista paperia.

kalenteri2017-kansi-375

kalenteri2017-ruudukko-375

Uuden vuoden tervehdyksin

Kinuskikissa

Kommentit (0)

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa