KinuskikissaYhteisöVideot
Kinuskikissa
 

Kinuskikissan seinäkalenterin viimeiset kappaleet ale-hintaan 9 €!

24.10.2018

VIIMEISET KALENTERIT MYYDÄÄN ALENNETTUUN HINTAAN! SAAT KINUSKIKISSAN SEINÄKALENTERIN ITSELLESI NYT 9 €:LLA.

Kinuskikissan ystäville on tarjolla jälleen ensi vuonna leivontainspiraatiota seinäkalenterin muodossa. Parhaat blogikuvat on koottu seinäkalenteriksi, jossa jokaisen kuukauden kohdalla on sesonkiin sopiva resepti. Kalenteria ei siis ole tarkoitettu vain seinän koristukseksi, vaan siitä saa innoitusta leivontahetkiin joka kuukausi. Kalenterin hinta on 9 € (aiemmin 16 €) ja sitä myydään vain Kinuskikissan omassa Toivepuodissa.

Kalenterin tilaukseen »

Kalenterin kehittämisessä on kuunneltu teidän toiveitanne. Merkintöjen tekemistä on helpotettu rivityksellä, joka kulkee kalenteriruudukon poikki. Näin esimerkiksi eri perheenjäsenten menoja voidaan kirjata eri riveille. Kalenterin alareunassa on tasku laskuille ja muille papereille. Sen saa halutessaan leikattua irti.

Kinuskikissa-kalenterit on valmistettu Suomessa. Siihen on merkitty suomenkieliset nimipäivät, juhlapyhät, liputuspäivät ja kuun vaihteet. Kalenterin koko on avattuna 297 x 460 mm. Sivut ovat tukevaa, kirjoituskelpoista paperia.

Iloisin tervehdyksin

Kinuskikissa

Kommentit (2)

Kinuskikissa
9.11.2018 09:57

Kiitos paljon Miranster! Ihanasti sanottu! 🙂

Miranster
7.11.2018 17:41

Minulla oli viime vuoden kalenteri, josta tykkäsin paljon. Joten tämän vuoden kalenteri näyttää todella hienolta. Kaikki kuvat ovat hienoja ja herkullisen näköisiä.😊

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/myllynparas-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa