Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 

Kinuskikissan seinäkalenteri 2023 nyt myynnissä!

24.10.2022

Kinuskikissan ystäville on tarjolla leivontainspiraatiota koko ensi vuodeksi myös seinäkalenterin muodossa. Parhaat blogikuvat on koottu seinäkalenteriksi, jossa jokaisen kuukauden kohdalla on sesonkiin sopiva resepti. Kalenteria ei siis ole tarkoitettu vain seinän koristukseksi, vaan siitä saa innoitusta leivontahetkiin joka kuukausi. Leivo pääsiäisenä Kinder-piirakkaa, kesällä mustikkakukkokakkua, jouluna ranskanpipareita… Reseptien yhteydessä on QR-koodi edesauttamassa kalenterin linkittymistä blogiin. Älypuhelimen avulla pääset siis siirtymään kyseiseen reseptiin katsomaan lisäkuvia ja esittämään kysymyksiä ja kommentteja. Katso alta videoesittely ja kurkista kalenterin sisään.

Kalenterin hinta on 18 € ja sitä myydään vain Kinuskikissan verkkokaupassa. Lunasta omasi, sillä kalentereita on vain rajoitettu erä ja ne myydään joka vuosi loppuun.

Kalenterin tilaukseen »

Kalenterimerkintöjen tekemistä on helpotettu rivityksellä, joka kulkee kalenteriruudukon poikki. Näin esimerkiksi eri perheenjäsenten menoja voidaan kirjata eri riveille. Kalenterin alareunassa on tasku laskuille tai muille papereille. Sen saa halutessaan leikattua irti tai käännettyä piiloon.

Kinuskikissa-kalenterit on valmistettu Suomessa. Siihen on merkitty suomenkieliset nimipäivät, juhlapyhät, liputuspäivät ja kuun vaihteet. Kalenterin koko on avattuna 297 x 460 mm. Sivut ovat tukevaa, kirjoituskelpoista paperia.

Iloisin tervehdyksin

Kinuskikissa

Kinuskikissan seinäkalenteri 2023

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa