14.11.2017   2 kommenttia

Kinuskikissan seinäkalenteri 2018 ilmestynyt


Kinuskikissan ystäville on tarjolla ensi vuonna leivontainspiraatiota tuttuun tapaan kalenterin muodossa, sillä uusi seinäkalenteri vuosimallia 2018 on juuri ilmestynyt. Parhaat blogikuvat on koottu seinäkalenteriksi, jossa jokaisen kuukauden kohdalla on sesonkiin sopiva resepti. Kalenteria ei siis ole tarkoitettu vain seinän koristukseksi, vaan siitä voi hakea inspiraatiota leivontahetkiin joka kuukausi. Kalenterin hinta on 16 € (*edit* uuden vuoden alennuksessa 9 €!) ja sitä myydään vain Kinuskikissan omassa Toivepuodissa.

Kalenterin tilaukseen »

Kalenterin formaatti on kehitelty yhdessä Kinuskiyhteisön kanssa, teiltä saatujen toiveiden pohjalta. Merkintöjen tekemistä on helpotettu rivityksellä, joka kulkee kalenteriruudukon poikki. Näin esimerkiksi eri perheenjäsenten menoja voidaan kirjata eri riveille. Kalenterin alareunassa on tasku laskuille ja muille papereille. Sen saa halutessaan leikattua irti.

Kinuskikissa-kalenterit on valmistettu Suomessa. Siihen on merkitty suomenkieliset nimipäivät, juhlapyhät, liputuspäivät ja kuun vaihteet. Kalenterin koko on avattuna 297 x 460 mm. Sivut ovat tukevaa, kirjoituskelpoista paperia.

Loppuvuoden iloisin tervehdyksin

Kinuskikissa