Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 

Kinuskikissan seinäkalenteri 2018 ilmestynyt

14.11.2017

Kinuskikissan ystäville on tarjolla ensi vuonna leivontainspiraatiota tuttuun tapaan kalenterin muodossa, sillä uusi seinäkalenteri vuosimallia 2018 on juuri ilmestynyt. Parhaat blogikuvat on koottu seinäkalenteriksi, jossa jokaisen kuukauden kohdalla on sesonkiin sopiva resepti. Kalenteria ei siis ole tarkoitettu vain seinän koristukseksi, vaan siitä voi hakea inspiraatiota leivontahetkiin joka kuukausi. Kalenterin hinta on 16 € (*edit* uuden vuoden alennuksessa 9 €!) ja sitä myydään vain Kinuskikissan omassa Toivepuodissa.

Kalenterin tilaukseen »

Kalenterin formaatti on kehitelty yhdessä Kinuskiyhteisön kanssa, teiltä saatujen toiveiden pohjalta. Merkintöjen tekemistä on helpotettu rivityksellä, joka kulkee kalenteriruudukon poikki. Näin esimerkiksi eri perheenjäsenten menoja voidaan kirjata eri riveille. Kalenterin alareunassa on tasku laskuille ja muille papereille. Sen saa halutessaan leikattua irti.

Kinuskikissa-kalenterit on valmistettu Suomessa. Siihen on merkitty suomenkieliset nimipäivät, juhlapyhät, liputuspäivät ja kuun vaihteet. Kalenterin koko on avattuna 297 x 460 mm. Sivut ovat tukevaa, kirjoituskelpoista paperia.

Loppuvuoden iloisin tervehdyksin

Kinuskikissa

Kommentit (2)

Kinuskikissa
16.1.2018 14:13

Oi kiitos Miranster! ❤️

Miranster
Kinuskileipomo Miranster
14.1.2018 23:09

Vaikka on vasta tammikuu ja päiviä ei ole vielä kulunut hirveästi. Kuitenkin olen tykännyt kalenterista todella paljon. Kuvat ovat todella ihania ja leivokset sopivat täydellisesti kuukausiin.🙂

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa