KinuskikissaYhteisöVideot
Kinuskikissa
 

Kinuskikissan makea vuosi -kirjan ennakkomyynti alkanut!

14.8.2023

Minulla on viimein ilo kertoa teille uutisia tulevasta leivontakirjastani Kinuskikissan makea vuosi! Kirja ilmestyy Kinuskikissan 16-vuotispäivän aikaan lokakuussa. Valmistelu alkoi viime vuoden lopulla ja tämän kesän olen viettänyt tiiviisti kirjan reseptien parissa. Olen haudutellut kirjan ideaa seitsemän vuotta ja pian haaveesta tulee totta!

Kirja tulee myyntiin kirjakauppoihin ja omaan verkkokauppaani, josta se on jo ennakkotilattavissa. Tekemällä tilauksen nyt saat kirjan ensimmäisten joukossa. 😊 Kaikki ennakkotilaukset toimitetaan Kinuskikissan signeerauksella varustettuina.

Kinuskikissan makea vuosi ENNAKKOTILAUS >>

Kinuskikissan makea vuosi on suunnattu kaikille leivontaharrastajille. Kyseessä on joka keittiön perusteos, joka tarjoaa kahvipöydän makeita antimia koko vuodeksi. Kinuskikissan tyyliin se myös houkuttaa näyttävällä visuaalisuudellaan. Kirja etenee kronologisesti käyden läpi tärkeimmät juhlapyhät, leivontaperinteet ja sesongit. Kinuskikissan ohjeilla teet onnistuneimmat vappuherkut, leivot kesän parhaimman mansikkakakun ja loihdit suussa sulavat joulumakeiset.

Halusin tehdä kirjan, joka kattaa kalenterivuoden tärkeimmät leivontahetket ja on ajankohtainen vuodesta toiseen. Olen valinnut kirjaan mukaan parhaat klassikot, jotka laaja lukijakunta on ottanut omakseen niiden 16 vuoden aikana, joina olen pitänyt Kinuskikissa-blogia. Valtaosa kirjan resepteistä on kuitenkin uusia ja ennen näkemättömiä, joten 80 reseptin joukosta riittää uutta leivottavaa blogin aktiivisimmillekin faneille.

Kirjassa on panostettu kattavasti vegaaniseen ruokavalioon. Yli puolet kirjan resepteistä sisältää kaksi versiota – normaalin ja vegaanisen. Kirjan viimeistely oli Kinuskiyhteisön yhteinen ponnistus, sillä teidän joukostanne kerätty vapaaehtoisten joukko on leiponut kaikki kirjan reseptit. Kiitän jo nyt kaikkia kirjaprojektissa mukana olleita Kinuskeja – palautteenne on ollut minulle arvokasta ja palkitsevaa.

Odottavin ja innostunein kirjaterveisin
Kinuskikissa

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/myllynparas-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa