Yhteisö
Etusivu
Testit
Uutiset
Kirjat
Uusimmat kommentit
Kakkureseptit
Kakun osat
Muut makeat leivonnaiset
Suolaiset leivonnaiset
Muut reseptit
Koristelu
Teemat
Ohjeet ja vinkit
Kinuskikissa

Kinuskikumppani

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Joulu_Dansukker_Kinuskikissan_kumppani_desk.gifhttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Joulu_Dansukker_Kinuskikissan_kumppani_mob.gif

Kinuskikissan kävijätutkimus

29.6.2019

Kevään aikana on ajatuksissani ollut reseptin ohella Kinuskikissan seuraava iso rutistus: sivustoa on aika uudistaa. Tämä kakku tarvitsee mausteensa teiltä kaikilta, jotka sivustoa ahkerasti käytätte. Ensimmäinen askel isossa sivustouudistuksessa onkin KÄVIJÄTUTKIMUS, jolla kartoitan teidän toiveitanne. Minkälainen sivusto ja yhteisö palvelisi juuri sinun tarpeitasi parhaiten? Mitä ei saa muuttaa ja missä olisi petrattavaa? Vastaaminen vie aikaasi alle 10 minuuttia. Arvon kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken 5 kappaletta 30 €:n lahjakortteja Kinuskikissan Toivepuotiin.

Lämpöiset kiitokset avustasi jo etukäteen!

Kinuskikissa

Kommentit (4)

Kinuskikissa12.7.2019 21:18

Terttu: tosi upean näköinen! Kiitos paljon kuvasta. 🙂 Ja sydämelliset onnittelut sinulle!

Terttu Luttinen12.7.2019 06:57

Kiitos hyvistä ohjeista.
Tämä onnistui minulta.
Ehkä tomaattia liikaa,😂.
Oli parasta 60v juhlissani.
Terttu

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/33932_20190711_090525_220x220.png
mari-johanna30.6.2019 20:06

Maarit Linna: Hei Maarit,toivottavasti näet tämän viestin!!
Viestistäsi päätellen olet jättänyt vain viestin tänne, mikä sekin on ihanaa,on mukavaa mikäli löydät inspiraatiota Kinuskikissan luota, mutta nyt sinun kannattaisi vielä mennä varsinaiseen kyselyyn ja jättää vastauksesi sinne niin sillä tavoin pääset arvontaan mukaan ja mielipiteesi kirjautuu varsinaiseen kyselyyn.
Eli kun täppäät sormellasi tuossa tekstissä olevaa vaaleanpunaista isoin kirjaimin kirjoitettua KÄVIJÄTUTKIMUS sanaa niin sieltä avautuu se varsinainen kysely.

Maarit Linna30.6.2019 09:06

Hei! En käy sivustolla kovin usein, paitsi viime aikoina olen käynyt enemmän kun olen etsinyt reseptejä ja ideoita rippijuhlatarjottaviin.
En osaa sanoa, mitä täällä pitäisi muuttaa, tosi paljon löytyy hyviä resepti-vaihtoehtoja. Ja se on hyvä kun resepteissä olevia kommentteja pystyy lukemaan, sieltä saa hyviä vinkkejä.
Mielestäni sivusto ei kaipaa suuria muutoksia, on hyvä näin 🙂 .

sähköpostiosoite arvontaa varten: maarit.linna@outlook.com

Sosiaalinen media

Kinuskikissa
Toivepuoti