07.03.2014   26 kommenttia

Kinuskikissan helpot suosikit (Tammi 2014)


kinuskikissan_helpot_suosikit

Rakkaudella valmisteltu toinen leivontakirjani, Kinuskikissan helpot suosikit, on kaupoissa 8.4.2014 alkaen. Tässä 192-sivuisessa teoksessa keskitytään nopeaan ja helppoon herkutteluun. Se on tarkoitettu kaikille leivonnasta kiinnostuneille tosiharrastajasta satunnaiseen sunnuntaileipuriin. Koristeluissa on pyritty keksimään yksinkertaisia oivalluksia, joilla näyttävä ulkoasu syntyy kohtuullisella vaivalla. Kirjassa on niin suolaisia kuin makeita leivonnaisia.

Olen koonnut kirjaan tuulahduksia maailmalta, mutta vahvasti edustettuna ovat myös klassikot ja perinneleivonnaiset mokkapaloista kanelipulliin ja kampanisuihin. Mukana on myös leivonnaisryhmiä, joita ei ensimmäisessä kirjassa nähty, kuten sämpylöitä, leipiä ja makeisia. Tämän kirjan leivonnaiset on tarkoitettu tehtäviksi kiireisen arjenkin keskellä. Kirjan 18 kakkuohjetta tarjoavat inspiraatiota toki juhlaankin. Lisäksi kirjassa on edustettuna mm. kuivakakut, muffinit, piirakat, pikkuleivät ja laaja suolaisten leivonnaisten luku.

Kirjaa on mahdollista ostaa suoraan blogin kautta kirjailijan omakätisellä signeerauksella. Kirja on myynnissä toki myös kirjakaupoista kautta maan.

Maistuvia lukuhetkiä toivotellen
Kinuskikissa