Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 

Kinuskikissan assari esittäytyy

25.11.2017

Kinuskikissan luona on nyt kaksin verroin kissaenergiaa, kun sain pariksi viikoksi ”assariksi” ihanan hoitokissan Nöffin! Nöffin mukana olo arjessamme on ollut iso elämys niin itselle kuin lapsille. Alun arkailun jälkeen Nöffi on kotiutunut hyvin ja on seurallinen. Keittiön puolelle Nöffi ei ole toistaiseksi päässyt ”auttamaan”, mutta tietokoneen äärellä istuessa Nöffi on pyrkinyt syliin ja haluaa näin olla hengessä mukana. Terveiset siis kaikille kissojen ystäville!

Kommentit (2)

Kinuskikissa
27.11.2017 15:03

Joanna <3 kiitos! Minulla onkin tällä viikolla julkaisuvuorossa kissapikkuleivät eli saman aiheen äärellä ollaan. 🙂 Olen yrittänyt parhaani mukaan linkkailla ohjeisiin oikeita tylloja. On totta, että verkkokaupassa on valtava valikoima ja eroja on tosiaan haastavaa hahmottaa. Tässä minusta parhaat vaihtoehdot:

https://toivepuoti.kinuskikissa.fi/epages/kk.sf/sec1bb56620ce/?ObjectPath=/Shops/Kinuskikissa/Products/418-1

https://toivepuoti.kinuskikissa.fi/epages/kk.sf/sec1bb56620ce/?ObjectPath=/Shops/Kinuskikissa/Products/418-2

Joanna L
27.11.2017 12:13

Täällä yksi todellinen kissa- ja kinuskikissafani lähettää terkkuja Nöffille! <3 🙂
Tässä juuri olen tilailemassa tassu- ja kissamuotteja, että saisin tehtyä eläinsuojeluyhdistyksen joulumyyjäisiin hauskoja kissa-aiheisia pipareita!
Toivoisin juttua siitä kuinka paksua jälkeä tulee mistäkin pyöreästä pursotustyllasta, että tyllia tilaillessa tietäisi mikä tylla sopii mihinkin kuvioon, esim. juuri tämmöisissä tarkoissa eiläinhahmoissa.

Terkuin, Joanna

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa