28.10.2016   2 kommenttia

Kinuskikissalle oma esiliina
Kinuskikissan ikioma ”fanituote”, tassuilla koristeltu vaaleanpunainen esiliina, saatiin myyntiin synttärikuukauden huipennukseksi. Essut ovat suomalaista käsityötä ja niitä myy Kinuskikissan Toivepuoti. Samaan hengenvetoon esittelen toisenkin uutuuden. Blogin kuvat ja reseptit on koottu vuoden 2017 seinäkalenteriksi. Lisätietoa kalenterista tästä Kinuskiuutisesta.

Kultakinuskit: teidän kanssanne haluaisin toteuttaa viimevuotiseen tapaan joulukalenterin, johon jokainen saa yhden luukun. Luukusta voi avautua lahja- tai koristeluidea tai resepti. Mukaan mahtuu 24 Kinuskia. Ilmoittaudu minulle sähköpostitse tai kommenttina tähän tervehdykseen, jos haluat varata oman päivämääräsi jo nyt. Muussa tapauksessa jää kuulolle, laitan asiasta sähköpostia marraskuun alussa.

Vielä uutinen juuri avatusta Foodlover-sivustosta. Foodlover on blogiyhteisö, joka kokoaa yhteen laajan kattauksen suomalaisia leivonta- ja ruokablogeja, Kinuskikissa muiden mukana. Sivustolle kerätään reseptitärppejä ja uutisia blogeista. Käy tutustumassa!