Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 

Kinuskikissa uudistuu – käyttökatko torstaina klo 19 eteenpäin

6.6.2016

uusi-sivusto-2

Viime kesästä lähtien työstetty uudistus on viimein edennyt käyttöönottovaiheiseen. Käyttäjäpalautteissa on toistunut yksi selkeä toive: Kinuskikissa pitäisi saada toimimaan paremmin mobiililaitteilla. Perjantaista alkaen sivusto palvelee myös kännyköillä ja tableteilla selailua.

Sivuston perusrakenne ja ulkoasu pysyy pääpiirteissään samanlaisena, joten isoa mullistusta ei ole odotettavissa. Palautteissanne olette tuoneet esiin, että olette näiltä osin tyytyväisiä nyky-Kinuskikissaan. Skaalautuvuuden lisäksi isoin ja tärkein muutos löytyy sivuston yläreunasta. Totutte varmasti nopeasti käyttämään uutta valikkoelementtiä, mutta yhden asian haluan sieltä pointata:

reseptit-valikko

Jatkossa sivuston tärkein yksittäinen elementti eli kategorialista, joka löytyi aiemmin kauhan kuvan alta oikeasta reunasta, hyppää nyt vasempaan ylänurkkaan. Sieltä se on avattavissa aina, missä tahansa osiossa sivustolla olettekin.

Uusi vaatii aina pientä sopeutumista, joten yritetään olla kärsivällisiä. Kaikki palaute – eritoten parannusehdotukset – ovat tervetulleita ja kuuntelen kommenttejanne korvat höröllä. Älkää epäröikö ihmetellä ääneen, jos jokin asia mietityttää!

Uudistuksesta johtuen sivusto joudutaan sulkemaan torstaina klo 19 eteenpäin. Käyttökatkon arvioitu kesto on pari tuntia. Kaiken varalta kannattaa reseptit kuitenkin tallentaa etukäteen omalle koneelle, jos leivonta-aikeet osuvat torstai-iltaan. Pahoittelut tästä häiriöstä!

Uudistusterveisin

Kinuskikissa

Kommentit (1)

sokeriruusu
9.6.2016 14:06

Hyvä juttu 😊👍

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa