Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 

Kinuskikissa pyytää apuasi sivuston kehittämisessä

30.7.2015

logo_pieni

Hyvä lukija! Kinuskikissa-sivustolla on käynnissä blogin historian ensimmäinen lukijakysely. Tämä kyselyn tarkoitus on ennen kaikkea selvittää teidän toiveitanne ja tyytyväisyyttänne sivustoon. Saan kyselyn kautta arvokasta tietoa siitä, miten sivustoa voisi tulevaisuudessa kehittää yhä paremmin teidän tarpeitanne vastaavaksi.

Luotettavien johtopäätösten tekemiseksi tarvitaan riittävän kattava otos lukijoista. Tämän vuoksi olisi äärimmäisen tärkeää saada vastaus mahdollisimman monelta teistä. Kyselyyn vastaaminen vie vain 5 minuuttia ajastasi. Kinuskikissan yhteistyökumppanit ovat halunneet tukea tätä tärkeää hanketta ja lahjoittaneet yhteensä 13 tuotepalkintoa, jotka arvotaan vastanneiden kesken.

Pääset osallistumaan kyselyyn täältä: linkki poistettu

Lämmin kiitos osallistumisesta!

Ystävällisesti naukaisten

Kinuskikissa

Kommentit (2)

Kinuskikissa
7.8.2015 17:38

Kiitos kaikista vastauksista, joita kertyi viikossa yli 12 000 kappaletta. Tämä oli siis aivan loistava otos, jonka avulla saan suuntaviivoja tulevaan. Kysely on nyt suljettu, mutta muistattehan, että palautetta voi antaa minulle koska tahansa joko kirjoittamalla Toiveet ja palaute -sivulle tai lähettämällä sähköpostia.

Sanallisia vastauksia kertyi paljon ja niiden purkamisessa menee tovi. Aion koostaa tuloksista tiedotteen, jossa vastaan palautteisiinne. Suoritan arvonnan ensi viikon aikana. Kuittaan vielä Kinuskikissan tervehdyksessä, kun arvonta on suoritettu.

Kinuskikissa
30.7.2015 21:34

Olen saanut jo paljon vastauksia, kiitos niistä! Yksi pieni pyyntö: jos koette, että jokin sivuston osio, esimerkiksi haku, ei toimi, niin laittakaa vähän tarkempaa tietoa. Valitettavasti en pysty vielä korjaamaan tilannetta, jos en saa kuvausta, mikä siinä tökkii. Kiitti! 🙂

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa